Kezdőlap » » Rólunk

Rólunk

"EGY JÓ NAP ÉJSZAKA KEZDŐDIK"

Ennek a szlogennek a jegyében fejti ki igen magas színvonalú gyártási és termékfejlesztési tevékenységét az ágyneműgyártás területén az immár több, mint 85 éves hagyományokkal büszkélkedhető németországi családi vállalkozásból kifejlődött - nemzetközi cégként méltán népszerűvé vált - Billerbeck cégcsoport.

Manapság a Billerbeck márkanévről már mindenkinek a magas színvonalon, legkorszerűbb gyártástechnológiával és különleges kézi munkával gyártott első osztályú paplanok, párnák, matracvédők, matracok és ágyak jutnak eszébe, amelyek mind az egészséges, nyugodt, pihentető alvást segítik elő.

Az 1921-ben a németországi Wuppertalban, Heinrich Billerbeck úr alapította a céget családi vállalkozásként, amely a kezdetekben az első paplanokat szinte még kézi munkával állította elő. Az elmúlt évtizedek során azonban egy több országban jelenlévő, nemzetközileg ismert és elismert céggé fejlődött.

Az ágyneműgyártás területén óriási tapasztalatokkal rendelkező cég - amely a kereskedelem területén a hozzá, a Billerbeck márkához hűséges vevők bizalmának következtében, valamint magas piacorientáltságú cégfilozófiájának és üzleti stratégiájának köszönhetően - rendkívül népszerű szerte a világon.

A Billerbeck cégcsoport magyarországi gyártó és kereskedelmi vállalata, a Billerbeck Budapest Kft. szeretettel üdvözli Önt, Kedves Vásárló a magas színvonalú, széles választékú, minden igényt kielégítő termékeivel. A Billerbeck cégcsoport nem csupán paplanokat, párnákat, és egyéb termékeket kínál, hanem egy komplett alvásrendszert, egy tökéletes, az egészséges alváskörülményeket megteremtő alváskultúrát!

KOSÁR

Az Ön kosara jelenleg üres

KOLLEKCIÓK