Kezdőlap » » Fizetési módok

Fizetési módok

1./ SZEMÉLYES ÁTVÉTEL:

Ebben a módban kérem ne fizessen előreutalással, az üzletben fizessen a megrendelt termékekért.

Személyes átvételnél csak a megrendelt termék(ek) árát kell kifizetnie, a számla semmilyen egyéb költséget nem tartalmaz. Személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre is.

Átvételi pont

Billerbeck Szalon

Budapest, VII. ker. Király utca 3.

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10. 00 – 19. 00, szombat: 10. 00 - 15. 00

Tel.: +36-1 352 0420

 

2./ KISZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT:

A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét a szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A számla a szállítási költséget is tartalmazza, mely a csomagban található. A szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

 

3./ BANKI ÁTUTALÁS ELŐRE:

Banki átutalás – Kérjük a közlemény mezőbe írja be a megrendelés visszaigazolását megerősítő e-mail mellékletben található előlegbekérő levél számát, és megrendelésének azonosító kódját, hogy azonosítani tudjuk.

              Cég neve: Billerbeck Budapest Lakástextil Kft

              Bankszámlaszám: 10900028-00000002-13040190

Az összeg bankszámlánkon történő megjelenése után a kiválasztott módon veheti át a megrendelt termék(ek)et. Fontos figyelembe venni a kiszállítási időt, az összeg bankszámlánkon történő megjelenésétől számít, nem a rendelés leadásától!

KOSÁR

Az Ön kosara jelenleg üres

KOLLEKCIÓK