Kezdőlap » » Szállítás

Szállítás

1./ KISZÁLLÍTÁS - UTÁNVÉT

Az összeget a Vásárló az átadó futárnak fizeti, mely együttesen tartalmazza a termék(ek) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítási díjat a vásárlás befejezése előtt a webáruház kijelzi a Vásárló számára, a megrendelést visszaigazoló e-mail a teljes fizetendő összeget (szállítással, futárköltséggel együtt) tartalmazza. A szállító a készpénz átvételéről számlát ad. A Szolgáltató részteljesítést nem vállal, a szállító részteljesítést nem fogadhat el.

Szállítási díjszabásunk
 

Rendelési összeghatártól függetlenül Magyarország belterületén:

     1./ Paplan, párna és kiegészítő termékek vásárlása esetén: bruttó 1 800.- Ft

     2./ Matrac, ágy vásárlása esetén: bruttó 6 000.- Ft

 

2./ KISZÁLLÍTÁS - BANKI ÁTUTALÁS ELŐRE

A Vásárló a megrendeléskor online letölthető változatban a „Banki átutalás” opció kiválasztásakor megkapja előlegbekérőnket.  Az előleg átutalása után véglegesítjük a rendelést, ha az előleg 30 napon belül nem érkezik be a rendelést automatikusan törli rendszerünk. A megrendelt áru átvételekor kézhez kapja a végszámlát és a szállítólevelet.

Billerbeck Budapest Kft. bankszámlaszáma:

UniCredit Bank Hungary Zrt.

10900028-00000002-13040190

Sikertelen kézbesítés: Általános kiszállítási határidőnél a szállító cég összesen három alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a szolgáltató érvénytelennek nyilvánítja és törli.

3./ SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Személyes átvételnél csak a megrendelt termék(ek) árát kell kifizetnie, a számla semmilyen egyéb költséget nem tartalmaz. Személyes átvétel esetén lehetőség van készpénzes és bankkártyás fizetésre az átvételi ponton.

Átvételi pont

Billerbeck Szalon

Budapest, VII. ker. Király utca 3.

Nyitva tartás: hétfő-péntek: 10. 00 – 19. 00, szombat: 10. 00 - 15. 00

Tel.: +36-1 352 0420

KOSÁR

Az Ön kosara jelenleg üres

KOLLEKCIÓK