Tájékoztatjuk, hogy a honlapon ún. sütiket (cookie-kat) használunk, amelyeknek célja, hogy anonimizált formában látogatottsági információkat gyűjtsön, valamint elképzelhető, hogy bizonyos szolgáltatások nélkülük nem lennének elérhetőek. Egyes cookie-k amelyet használunk harmadik személyek számára gyűjtenek adatokat, amelyeket arra használnak, hogy olyan reklámokat jelenítsünk meg mi és harmadik személyek, amelyek relevánsak Önnek. A sütikről kapcsolatos részletes tájékoztatás az Adatkezelési Tájékoztatóban talál. A sütiket Ön is bármikor beállíthatja a BEÁLLÍTÁSOK MÓDOSÍTÁSA gombra való kattintással.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Alvás Blog

Alvás Blog

Valentin napi Kedvezmények A szerelmesek ünnepén nagyszerű ajálatunk van! Aludtál már kétszemélyes paplan alatt? Most kipróbálhatod, mert február 11 és 14 között 20% kedvezménnyel juthatsz hozzá üzletünkben!
,,Ne vásárolj semmit

Idén november 27-ére esik a  ,,Ne vásárolj semmit nap!" A mértéktelen fogyasztás elhatalmasodása miatt súlyos következményekkel kell felvennie a harcot környezetünknek. Miért fontos erről folyamatosan beszélni, és mit tehetünk, hogy megkönnyítsük bolygónk életét?

Billerbeck Navigátor ISMERŐS HELYZET, HOGY ÓRÁKAT ÜLSZ WEB-BOLTOKAT BÖNGÉSZVE ÉS MINDUNTALAN ELVESZÍTED A FONALAT, HOGY MIT IS KEZDTÉL KERESNI?
Időjárás okozta alvászavar

Bolondos áprilisnak is nevezik ezt a hónapot változékony időjárása miatt, ami nem csak abban okoz nehézséget, hogy mit vegyünk fel reggel, de a szeszélyes időjárás hatással lehet alvási szokásainkra is. 

Ahogy alszol, úgy álmodsz!

Érdekes állapot az alvás: másként jár az agy, másként működik a testünk. 

Talán sosem fogjuk teljesen megérteni az alvás közben bekövetkező jelenségek okait, de egy Hong Kong-i tanulmánynak köszönhetően egy kicsit közelebb kerültünk az alvással kapcsolatos ritka jelenségek megértéséhez.

Itt a csirág-szezon!

Mi is az a csirág? Ezt a liliom-féle konyhanövényt már az ókorban is ismerték gyógyításra is használták. Majd a rómaiaknak köszönhetően terjedt el az Alpokon túl is. Hazánkban termeszteni a XVI. századtól kezdték el, azóta is nagy népszerűségnek örvend. A hagyományos vélekedés szerint leginkább húsvét és pünkösd között érdemes fogyasztani.

Keresés